IT support för småföretag

Har du problem med tekniken på arbetsplatsen? It support för småföretagkan vara lösningen på dina problem.
Istället för att inta tekniken till oss kommer vi och hjälper dig på plats och ger dig it support för småföretag. Vi har många års erfarenhet av IT och teknik vi erbjuder ständigt för att ha de senaste certifikaten och it kunskaperna som är nödvändiga för det moderna företaget.
It support för småföretag hjälpa dig med problem som Ex:
• Dator
• Skrivare och Scanners
• Digital kameran
• Mobilen
• Nätverk
• Internetupp kopplingar mm.

Problemen med datorer kan vara mycket, alltifrån adwares virus, spion program och andra skadliga koder så kanske försämra prestanda den på din dator och göra din IT upplevelse hemsk.
Vi hjälper dig att få tekniken att funka, direkt över telefon. Inga frågor är för dumma och våra experter talar så att du förstår.

IT support för småföretag

När ska du kontakta It support för småföretag ?

Kontakta oss när du vill få tid över till annat utnyttja tekniken till fullo och känner att du inte har tid att lägga på teknikstrul.
Inga frågor är för dumma inga frågor är konstig vi har sett och hör det mesta hittar alltid den bästa lösningen snabba för er.
It support för småföretag där också du har möjlighet vi godkända tjänster (privatpersoner) att utnyttja rutavdraget 50 % som dras på fakturan direkt.
Vi utför IT support där det passar bäst för dig, hos er eller per distans vilket som passar dig bäst passar oss bäst vi är här för att underlätta din IT upplevelse.
Tveka inte kontakta Teknikakuten när du behöver It support för småföretagredan idag. Vi tar hand om din teknik och ser till att den funkar som den ska.
Varmt välkomna till Teknikakuten.
Akut hjälp med krånglande datorer hemma och på jobbet!
08-1220 8800
help@teknikakuten.com